Očitanje potrošnje prirodnog plina

14 2020 tra

Poštovani korisnici,

ovime  Vam ljubazno  zahvaljujemo na očitanju i javljanju stanja plinskog brojila, s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju u vezi s koronavirusom. Za sve one korisnike iz kategorije kućanstva koji nisu dostavili očitanje potrošnje prirodnog plina do 6. travnja 2020. godine napravljena je procjena potrošnje. Ako se ne slažete s navedenom procjenom potrošnje prirodnog plina, možete zatražiti njezin ispravak  pozivom na telefonski broj  049 300 391 odnosno pismeno na e-adresu gpk@gpk.hr.

S obzirom na trenutačne okolnosti u Republici Hrvatskoj u vezi s  epidemijom uzrokovanom koronavirusom COVID-19, da bismo zaštitili Vas i Vaše obitelji te naše radnike,  obavještavamo Vas da djelatnici Gradske plinare Krapina d.o.o. neće očitavati stanje prirodnog plina za  travanj, a sve u skladu s uputama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite. Stoga Vas ljubazno  molimo da na jednaki način i idući mjesec javljate stanje plinskog brojila (telefonom na broj 049 300 391, e-poštom na  gpk@gpk.hr ili registracijom u KOMNet online očitanje brojila na web stranicama Gradske plinare Krapina d.o.o. – www.gpk.hr). 

Ujedno obavještavamo naše cijenjene korisnike da račune mogu primati i e-poštom. E-račun je jednakovrijedan i istovjetan kao i "obični /papirnati" račun, dolazi na e-adresu koju ste Vi odabrali i stiže Vam uvijek pravodobno. Da biste aktivirali e-račun uslugu dovoljno je na gpk@gpk.hr poslati Vaše podatke sa računa ili ih javiti na telefonski broj 049 300 391.

U slučaju bilo kakvih problema naša dežurna služba dostupna je od 0 do 24 h, na telefonske brojeve  091 371 17 18, 099 371 17 18 i 0800 44 65.

Čuvajte se i dalje te ostanimo doma zbog sigurnosti Vašeg i našeg zdravlja!

Vaša Gradska plinara Krapina d.o.o.